Main img

Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1

στα Νέα
29 Ιουνίου 2021

Η Λουξ ως υπερήφανος χορηγός του Απόλλωνα Πατρών αλλά και ο Κώστας Μαρλαφέκας, ως Μέλος του ΔΣ της ομάδας, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την επιστροφή του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 μπάσκετ.

Ο Απόλλων Πατρών αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια με πάθος επιστρέφοντας πλέον εκεί που ανήκει, στην Α1 μπάσκετ. Η Λουξ ως μέλος αυτής της σπουδαίας μπασκετικής «οικογένειας» νιώθει υπερήφανη για την ανοδική πορεία της ομάδας, που ξεχωρίζει τόσο για τον λαοφιλή χαρακτήρα της όσο και για την ιστορικότητα του ονόματός της,  καθώς αναμένεται να συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας στο αθλητικό «γίγνεσθαι» το 2026.

Ο Κώστας Μαρλαφέκας σχολιάζει: «Εύχομαι η άνοδος του Απόλλωνα Πατρών να είναι μια από τις πολλές επερχόμενες επιτυχίες του. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στον κόσμο, που αποτελούν την ψυχή της ομάδας».

 

Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 1 Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 2 Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 3 Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 4 Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 5 Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 - Εικόνα 6