Main img

Ομιλία της Λουξ στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών

04 Φεβρουαρίου 2019

Εκπροσωπώντας τη Λουξ Μαρλαφέκας Α.Β.Ε.Ε, η Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, Άννη Καραγκιουλέ, πραγματοποίησε ομιλία στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο των παράλληλων επιμορφωτικών δράσεων του σχολείου, με σκοπό οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με μοντέλα υγιών ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίνονται για την ανατπυξιακή τους πορεία, καθώς και να γνωρίσουν από καταξιωμένους επαγγελματίες τα μυστικά των σύγχρονων επαγγελμάτων, όπως εκείνου των Εταιρικών Δημοσίων Σχέσεων.

Η Άννη Καραγκιουλέ, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Λουξ, εστίασε την ομιλία της στην ανάδειξη της υψηλής αξίας και ταυτόχρονα της μοναδικής ταυτότητας των προϊόντων της εταιρείας, με αναδρομή και στους στόχους της πατρινής βιομηχανίας κατά την ίδρυσή της, προβάλλοντας την πορεία μέχρι την επίτευξή τους. Επιπλέον, αναλύοντας τις αρμοδιότητες και το έργο που η ίδια επιτελεί, επεσήμανε τη σημασία του ρόλου της για τη θωράκιση της εικόνας της Λουξ, την αδιάκοπη αξιοποίηση του δικτύου των επαφών της για τη μέγιστη προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της, καθώς και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει εκπροσωπώντας μια εταιρεία με αυξημένη εξωστρέφεια και άριστες επιδόσεις.

Ακόμα, τόσο ο αδιάκοπος διάλογος με το καταναλωτικό κοινό, για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες του, όσο και η επένδυση σε μια βιώσιμη επιχείρηση με ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία όπως η Λουξ, αποτελούν εταιρική προτεραιότητα, σύμφωνα με τη Σύμβουλο Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, η οποία αφιέρωσε και ένα εκτενές μέρος της ομιλίας της στη συνολική πρακτική συνετής επιχειρηματικότητας της Λουξ, και στη συνεχή, εποικοδομητική αλληλεπίδραση με την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Τέλος, η Άννη Καραγκιουλέ επισήμανε τις σημαντικές αρχές του σεβασμού, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας, που οφείλουν να διέπουν τον αληθινό κόσμο των επιχειρήσεων, δίνοντας κίνητρο και χρήσιμες κατευθύνσεις στους μαθητές για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη συνειδητοποιημένη κινητοποίησή τους για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη και επιτυχία.

 

 

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/