Main img

H Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος στις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές συναυλίες

14 Ιουνίου 2023

H Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος στις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές συναυλίες

Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μια σειρά από συναυλίες στην Ελλάδα, γεμάτες με μουσική, χορό και γεύση!

Με αφετηρία τα Ιωάννινα στις 14 Ιουνίου 2023 στο Θέατρο Φρόντζου, ξεκινάει… το δικό μας καλοκαίρι με τα λατρεμένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου που συνοδεύονται από τις διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις των αναψυκτικών λουξ. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Αντώνη Ρέμου Live 2023 είναι η Αθήνα στις 3 Ιουλίου 2023 (Θέατρο Πέτρας), η Αρχαία Ολυμπία  στις 12 Ιουλίου 2023 (Θέατρο Φλόκα) και η Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουλίου 2023 (Θέατρο Γης). Κάθε συναυλία αναμένεται να είναι μια μοναδική απολαυστική λουξο… βραδιά που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους με τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Η Λουξ «συντροφεύει» τον Αντώνη Ρέμο στις συναυλίες του τα τελευταία 9 χρόνια και από κοινού κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι… δικό μας μέσα από μία αμοιβαία σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.loux.gr