Main img

Η Λουξ έδωσε το στίγμα της στη SIAL Paris 2022

02 Νοεμβρίου 2022

 Η Λουξ έδωσε το στίγμα της στη SIAL Paris 2022

 H Λουξ συμμετείχε στη SIAL Paris 2022 παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα της, στη διεθνή έκθεση που αποτελεί συνώνυμο των καινοτομιών και των νέων τάσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Από τη βήμα της SIAL, η εταιρία παρουσίασε τη λουξ free, ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά. Επιπλέον, το διεθνές κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα σειρά λουξ Tea. Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, φυσικούς χυμούς σε ποσοστό 3% έως 5%, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και δεν περιέχουν συντηρητικά. Η σύσταση των προϊόντων προσφέρει μια επιλογή πρωτόγνωρης απόλαυσης με μειωμένες θερμίδες, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και τεχνικών γλυκαντικών και εγγυάται ένα ασύγκριτα φυσικό, γευστικό αποτέλεσμα.

Μέσω του μεγαλύτερου διεθνούς εκθεσιακού γεγονότος η Λουξ ενίσχυσε και διεύρυνε τις προοπτικές συνεργασίας της με αγοραστές από όλον τον κόσμο στο πλαίσιο της εξωστρεφούς στρατηγικής της. Η αγαπημένη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών βρέθηκε στο κοινό περίπτερο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, όπου αρκετά Μέλη ενώθηκαν κάτω από το Σήμα “Essentially Greek”.