Η Λουξ έδωσε δυναμικό «παρών» στη Foodexpo 2022

17 Μαρτίου 2022

Η Λουξ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στην κορυφαία Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη υποδεχόμενη στο περίπτερό της πλήθος επισκεπτών παρουσία στελεχών της εταιρίας.

Οι σχεδόν 50.000 επισκέπτες που βρέθηκαν στο Metropolitan Expo, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα αγαπημένα αναψυκτικά και τους χυμούς λουξ και ταυτόχρονα να γνωρίσουν το νέο της προϊόν, λουξ free, χωρίς ανθρακικό, χωρίς συντηρητικά και μόνο με φυσικά γλυκαντικά, μια νέα πρόταση της Λουξ για περισσότερο υγιεινή απόλαυση. Παράλληλα, η εταιρία επαναλανσάρει και κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία τσάι  με νέες, μοντέρνες συσκευασίες των 500 ml και 1.5 λίτρου.  Η σειρά λουξ Tea κυκλοφορεί σε γεύσεις μαύρο τσάι με λεμόνι, μαύρο τσάι με ροδάκινο και πράσινο τσάι με κόκκινα φρούτα, που ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία, όσον αφορά στη συνταγολογία των λουξ plus 'n light, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μια πιο ισορροπημένη διατροφή.

Η επιστροφή της Έκθεσης με φυσική παρουσία δημιούργησε γόνιμο έδαφος και έθεσε γερές βάσεις για νέες συνεργασίες της Λουξ εντός κι εκτός συνόρων. Το περίπτερο της Λουξ επισκέφτηκαν ιδιαίτεροι καλεσμένοι, όπως ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Νορντίν Άμραμπατ και ο Στίβεν Τσούμπερ, επιτυχημένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα της ΑΕΚ, της οποίας χορηγός είναι η Λουξ τα τελευταία 8 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λουξ είχε παρουσία στην Έκθεση στο κοινό περίπτερο των Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

loux free orangeloux tea-pack

Loux_Foodexpo2022 - Εικόνα 1 Loux_Foodexpo2022 - Εικόνα 2 Loux_Foodexpo2022 - Εικόνα 3 Loux_Foodexpo2022 - Εικόνα 4 Loux_Foodexpo2022 - Εικόνα 5

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.