Main img

Η λουξ cola plus ‘n light χορηγός στο Legends 2004 vs Inter Forever

στα Νέα
16 Ιουνίου 2017

Μοναδικές στιγμές είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φίλαθλο κοινό στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της «χρυσής» Εθνικής μας ομάδας του 2004 και της θρυλικής Inter Forever. Στο πλευρό της εκδήλωσης η λουξ cola plus ‘n light ως χορηγός δροσιάς του κορυφαίου αγώνα Legends 2004 vs Inter Forever.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 και οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής Inter Forever συναντήθηκαν, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης για ένα φιλικό αγώνα για καλό σκοπό, προσφέροντας ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα, με συγκινήσεις και έντονες μνήμες του 2004. Η Inter Forever του Luciano Castellini, με τους Baresi, Kallon, Materazzi, Toldo, Zanetti, Γεωργάτο κ.ά, επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι έναντι των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Δέλλα, Νικοπολίδη, Κατσουράνη, Χαριστέα και των υπόλοιπων θρύλων του Ότο Ρεχάγκελ, ωστόσο στη γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου ήταν όλοι νικητές.

Η λουξ cola plusn light στήριξε ως χορηγός το σπουδαίο αυτό φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα σε μία μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τον ενθουσιασμό τους οι πολίτες της Κρήτης. Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος της Λουξ, δήλωσε σχετικά: «Υπήρξε μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε ως χορηγοί στον σπουδαίο αυτόν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των δύο ομάδων-θρύλων, προσφέροντας ξεχωριστό αθλητικό θέαμα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και στηρίζοντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό». 

Λίγα λόγια για τα νέα, καινοτόμα προϊόντα λουξ plus ‘n light

Τα λουξ plus 'n light είναι τα πρώτα, και τα μοναδικά, αναψυκτικά στην ελληνική αγορά που περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες, χωρίς καμία αλλαγή στην γνώριμη και απαράμιλλη γεύση που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων λουξ, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και μια ουσιαστική ανατροπή στην αγορά των light προϊόντων.