Main img

Η Λουξ βραβεύεται ως ιστορικό brand που καινοτομεί χτίζοντας στην παράδοση

στα Νέα
04 Ιουνίου 2016

 

Τιμητική βράβευση ως ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά brands στον κλάδο των τροφίμων και ποτών έλαβε η Λουξ, σε ειδική εκδήλωση διάκρισης ιστορικών επιχειρήσεων που διοργάνωσε η ιταλική TUTTOFOOD, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, στη Monza της Ιταλίας.

Η TUTTOFOOD, η έκθεση-θεσμός του κλάδου τροφίμων και ποτών της Ιταλίας, βράβευσε ιστορικές επιχειρήσεις που γνωρίζουν πώς να «καινοτομούν με παράδοση», επιλέγοντας 40 επιχειρήσεις, από την Ιταλία και διεθνώς, με μακρά παρουσία στην αγορά που συνεχίζουν να καινοτομούν και να αναπτύσσονται, χτίζοντας πάνω σε διαχρονικές αξίες, όπως η φροντίδα, η παράδοση και η εμπειρία, που μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά μέσα στην επιχείρηση.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός αποκλειστικού gala που διοργανώθηκε προς τιμή των διακριθέντων επιχειρήσεων, στην ιστορική Royal Villa of Monza, και το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας. Η εκδήλωση αποτελούσε μία «πρόγευση» της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών TUTTOFOOD, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Μαΐου 2017, από τη Fiera Milano, στο Μιλάνο της Ιταλίας.