Επιτυχημένη η καλοκαιρινή συνεργασία Λουξ-Αντώνη Ρέμου για ακόμη μια χρονιά!

10 Οκτωβρίου 2018

Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη Λουξ στο πλευρό του αγαπημένου μουσικού καλλιτέχνη για ακόμη μια χρονιά, με το σύνθημα «Λουξάρω καλοκαίρι» να πλαισιώνει τις sold out συναυλίες του ανά την Ελλάδα.

Η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό των φετινών εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου, ολοκληρώνοντας ακόμη μια χρονιά εποικοδομητικής συνεργασίας. Πλαισιώνοντας την περιοδεία “Summer Live 2018”, η Λουξ στήριξε τις μοναδικές βραδιές που χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στους θαυμαστές του, ανεβάζοντας την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη!

Η Λουξ αποτελεί σταθερό χορηγό των καλοκαιρινών περιοδειών του Αντώνη Ρέμου εδώ και 4 χρόνια, σχεδιάζοντας να παραμείνει πιστή στην επιτυχημένη τους συνεργασία, προσφέροντας στο κοινό αξέχαστες λουξαριστές βραδιές!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/